виготовлення охолоджувачів

Номер оголошення 638819

Опис

ТОВ «Кінгісеппський машинобудівний завод» (ТОВ «КМЗ») – виготовляє охолоджувачі води та олії для різних суднових дизелів з використанням тільки високоякісних матеріалів, сучасних технологій та необхідного обладнання. Це дозволяє гарантувати високу якість продукції. Кожен пристрій має оптимальний набір експлуатаційних характеристик. Холодильники можуть працювати при підвищеному тиску, а також стійкі до руйнівної дії морської води. Ливарне виробництво дозволяє отримувати різноманітні литі заготовки (виливки) шляхом заливання розплавленого металу спеціально підготовлені форми, порожнини яких повторюють конфігурацію створюваного виробу. Підприємство здатне розрахувати маслоохолоджувач під конкретного Замовника. На всі охолоджувачі ТОВ «КМЗ» гарантує. Головна перевага охолоджувачів Кінгісеппського машинобудівного заводу перед конкурентами полягає не тільки в їхній компактній кожухотрубчастій конструкції, але й у високому ККД теплообміну. Такі суттєві результати досягаються завдяки унікальній конструкції з великою кількістю трубок та формою цих трубок

ТОВ «КМЗ» також виконує дефектацію та ремонт систем охолодження, включаючи охолоджувачі наддувного повітря дизель-генераторних установок на базі імпортних двигунів типу Cummins, NVD, VD, Caterpillar, Deutz.

Контроль за виконанням робіт здійснює представник Військової приймання, закріпленої за підприємством, а також представники Морського та Річкового регістрів.

Просимо повідомити про зацікавленість постачання та ремонту вищевказаної номенклатури на ел. пошту: info@kmz1.ru

Служба продажу групи компаній: 8 812 438 04 93

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - Безкоштовні авто/мото оголошення Бершаді та Вінницької області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - Безкоштовні авто/мото оголошення Бершаді та Вінницької області