поршні для дизеля типу Д100

Номер оголошення 734521

Опис

Виробничий холджинг «Кінгісеппський машинобудівний завод» - промислове підприємство, що спеціалізується на виробництві, ремонті та постачанні дизельного, газотурбінного та енергетичного обладнання. Підприємство має необхідні виробничі потужності, кваліфікований персонал і досвід виконання всього комплексу робіт з виробництва запасних частин, капітального ремонту, технічного обслуговування дизельних двигунів різних марок, будучи головним виконавцем низки державних оборонних контрактів.

Виробляємо поршні для дизельного двигуна типу Д100. Склянка поршня є виливком зі спеціального чавуну з денцем увігнутої форми, що забезпечує краще перемішування повітря з паливом. Для збільшення інтенсивності охолодження внутрішня поверхня денця виконана оребреною. Поршень використовується для ремонту дизелів 2Д100, 10Д100, які встановлюються на магістральних тепловозах ТЕ10, 2ТЕ10М. Дизель Д100-двотактний, однорядний із зустрічно рухомими поршнями, безпосереднім впорскуванням палива, прямоточною продуванням, дизеля 3Д100, 3Д100м і 13Д100 використовувалися на водному транспорті, дизеля 4Д100, 00Д100, 7Д10

Просимо повідомити про зацікавленість придбання цієї номенклатури на ел. пошту: info@kmz1.ru

Служба продажу групи компаній: 8 812 438 04 93

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - Безкоштовні авто/мото оголошення м. Буринь та Сумської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - Безкоштовні авто/мото оголошення м. Буринь та Сумської області