СТО Антишум - Шумоізоляція авто

Номер оголошення 419337

Опис

СТО «Antishum» надає ряд послуг по шумоізоляції машини та повної шумоізоляція автомобіля.

Шумоізоляція — це важливий елемент комфортного водіння автомобіля. Запитайте у будь-якого водія, який головний складовий зручності під час керування автомобілем? Думаю відповідь очевидна — тиша в салоні.

https://antishum.com.ua/

Ця послуга проводиться для машин всіх класів. Чому обесшумка автомобіля користується такою популярністю? Причина полягає в тому, що майже всі виробники машин приділяють мало уваги шумопоглинанню, і в підсумку ваш автомобіль вимагає додаткову бесшумку. Важливо відзначити, що комфортне водіння може бути тільки при повній обесшумкі авто, так як вибіркова носить лише обмежений ефект. Якщо все ж ви вирішили шумоподавить один елемент із салону, будьте готові до того, що шум, який виходить від інших елементів стане набагато сильніше. Тому якщо ви не готові керувати автомобілем під скрипи, деренчання і гуркіт повна шумоізоляція автомобіля саме те, що вам потрібно.

Звукоізоляція машини

Для якісної боротьби з шумами в авто використовують тандем вібро - і шумоізоляції. Віброізоляцію встановлюють безпосередньо до чистого, знежиреному металу, а в свою чергу шумозаглушення прикріплюють на віброізоляцію. Варто звернути увагу на те, що використання їх разом назавжди позбавить вашу машину від сторонніх шумів і звуків і забезпечить вам комфортне керування автомобілем. До нас часто звертаються з питаннями щодо звукоізоляції різних частин автомобіля. Тому ця коротка інформація має місце бути.

Шумоізоляція підлоги

Підлога в салоні машини є важливим елементом і не менш важливо провести правильну звукоізоляцію цього елемента. Так як близьке розташування джерел шуму роблять його головною причиною появи шуму в машині. Але якісно підібраний матеріали з легкістю виправлять цю проблему. Варто тільки довіритися професіоналам і ви назавжди забудете про шум у машині.

Шумоізоляція капота

Ця послуга користується популярністю у дизельних авто. Виною всьому став великий розмір капота, а вібраційний вантаж проходить від двигуна і легко потрапляє на великі площини. Звукоізоляція капота відмінно справляється зі зменшенням шуму, і тим самим шум в салоні пропадає.

Шумоізоляція дверей

Двері — це головний прохід, через який всі сторонні звуки проникають в салон, причиною є те, що виробники автомобілів мало уваги приділяють шумозащитному покриття для дверей. А якщо ви приділите їй належну увагу, то відразу відчуєте різницю. Зовнішніх шумів просто не буде проходу, щоб потрапити до вас в салон.

Шумоізоляція багажника

Дана послуга актуальна для машин, які постійно в дорозі. Добре оброблений багажник зменшить гучність в авто на 200%. Обесшумит задню частину машини і прибере звук, який виходить від задніх арок.

Які ж ціни на шумоізоляцію автомобіля?

Вартість шумоізоляції автомобіля залежить насамперед від якості використаного матеріалу, тому не варто відразу «кидатися» на найдешевші варіанти. Також ціна шумоізоляції авто залежить від габаритів машини і розміру елемента, який будуть обробляти. Матеріали, які використовує компанія «Antishum» — це якісні матеріали. Їх використання гарантує зручне водіння протягом довгих років. Якщо вам потрібна шумоізоляція авто в Києві — довіртеся нам, а ми гарантуємо якісне обслуговування в найкоротші терміни.

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - Безкоштовні авто/мото оголошення Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - Безкоштовні авто/мото оголошення Києва та Київської області