Номер оголошення 464832

Опис

Астертех є провідною компанією - дистриб'ютором та імпортером оригінальних і запасних частин, придатних для будівельної та сільськогосподарської техніки VOLVO, KOMATSU, JCB, CAT, CASE .

У нашому широкому асортименті ми пропонуємо як оригінальні, так і запасні частини найвищої якості.

Особливістю Астертех, а також основним і найбільш розвиненим видом діяльності є розподіл деталей, придатних для будівельної техніки CATERPILLAR і JCB .

У цій області ми є неперевершеним лідером серед інших компаній, які працюють на українському ринку, а також на міжнародному ринку.

Успіх компанії заснований на трьох основних факторах, які ми продовжуємо розвивати і вдосконалювати; Всі три також є основою нашої діяльності і політики. Ці фактори включають в себе: висока якість та широкий вибір продуктів, доступні ціни на всі категорії продуктів, і, нарешті, найголовніше, професійне та кваліфіковане обслуговування клієнтів.

Місія Астертех продовжувати підвищувати задоволеність клієнтів, оскільки ми завжди прагнемо відповідати їхнім найвищим очікуванням. Професійний сервіс завжди поєднується з теплим, доброзичливим і сердечним ставленням до нашим клієнтам, що призводить до високого та постійно зростаючого відсотка нових покупців. Фактично, наші клієнти є основною мотивацією для наших зусиль постійно пропонувати широкий вибір готових до покупки продуктів найвищої якості і за розумними цінами.

Щоб ще більше полегшити доступ до нашої продукції, ми також продаємо її на аукціонах OLX і у нашому інтернет-магазині, який пропонує запчастини для будівельної техніки, ми раді запросити всіх наших клієнтів, які хочуть придбати нашу продукцію швидко і комфортно.

ЗАПАСНІ ЧАСТИНИ, ВІДПОВІДНІ ДО БУДІВЕЛЬНОЇ ТЕХНІКИ

Астертех є провідним імпортером і дистриб'ютором придатних запасних частин та фітингів для будівельної техніки Volvo, Komatsu, JCB, Case, або Caterpillar .

Компанія пропонує широкий асортимент готової продукції за найвигіднішими цінами на ринку! Ці функції гарантовані найбільшим в Україні асортиментом продукції JCB CAT, широкою пропозицією запчастин інших виробників і можливістю виконувати індивідуальні замовлення в найкоротші терміни.

Широкий асортимент зубчастих систем для всіх видів машин, деталей, що зношуються, ковшів для екскаваторів, міні-екскаваторів, спеціалізованих та альтернативних деталей високої якості, а також унікальних запчастин в Європі - це тільки деякі з наших продуктів велика пропозиція з особливою увагою наших найвибагливіших клієнтів. Деталі, які ми пропонуємо, виготовлені з високоякісних матеріалів і поставляються надійними, перевіреними і заслуговують довіри постачальниками. На всі наші вироби існує гарантійний термін, який визначається індивідуально для кожного товару *. У разі будь-якого непорозуміння або ситуації, коли наш продукт не відповідає вимогам нашого Клієнта, є можливість обміняти илиже повернути його.

З метою забезпечення задоволення всіх наших клієнтів, Астертех створив відділ продажів, що складається з більш ніж десятка висококласних фахівців, які забезпечують надійну експертизу і ноу-хау, а також надійну і корисну інформацію. Ми дбаємо про те, щоб наші працівники були добре підготовлені до своєї роботи, регулярно проводячи численні внутрішні тренінги в ході свого професійного зростання у відповідності з їх знаннями, компетенцією і розвитком навичок. Ви можете зв'язатися з нашими консультантами індивідуально - в наших приміщеннях, по телефону або через контактну форму, доступну на нашому сайті.

Нашим пріоритетом є забезпечення високого стандарту якості надаваних послуг у всіх сферах діяльності Астертех, що є невід'ємним елементом нашої політики. Про це свідчить той факт, що у червні 2015 року ми впровадили систему менеджменту якості PNНN ISO 7001: 2100 в області дистрибуції запасних частин для сільськогосподарської та будівельної техніки, і ми продовжуємо підтримувати її досі. Як наслідок, ми щорічно проводимо аудит з метою перевірки рівня функціонування компанії.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - Безкоштовні авто/мото оголошення Миколаїва та Миколаївської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - Безкоштовні авто/мото оголошення Миколаїва та Миколаївської області