Шлем VIPER MD-101B по цене 1116 грн

Номер оголошення 742322

Опис

MotoZilla пропонує купити товар категорії Шоломи закриті (інтеграл) — Шолом VIPER MD-101B за актуальною ціною на сьогодні - Середа, 26 жовтня 2022 - 1 116 грн.

Ми відправляємо товар у Київ, Харків, Дніпро, Львів, Одесу та будь-яку точку України (будь то місто, смт чи село), ​​де доступні точки видачі Нова Пошта.

Сплатити замовлення можливо:

- післяплатою (у відділенні пошти, після огляду товару)

- передплата на розрахунковий рахунок

- банківською картою онлайн (без комісії)

Якщо Ви оформлюєте замовлення за телефоном, вам потрібно назвати артикул товару VP-01483 менеджеру. Якщо ви не впевнені, що Шолом VIPER MD-101B Вам точно підійде - можете самостійно подивитись аналоги у категорії Шоломи закриті (інтеграл). Або скористатися пошуком сайту (він знаходиться праворуч від меню). Введіть потрібну назву деталі або модель техніки, серед списку товарів/розділів сайту вибираєте товар, що Вас цікавить.

Відповідно до статті 1. П.22 Закону України «Про захист прав споживачів» Ви можете обміняти або повернути товар протягом 14 днів з моменту покупки (у разі, якщо товар не пошкоджений та не має слідів експлуатації/установки). Безпека покупок у MotoZilla™ захищена за умовами Comodo Essential SSL.

Якщо ви випадково втратили/закрили вкладку на сторінку з товаром, зайдіть на головну сторінку магазину Motozilla і перейдіть за такими категоріями:

У разі питань:

1. Не впевнені, чи підійде товар під артикулом VP-01483

2. Шукайте більш дешевий Шоломи закриті (інтеграл), ніж ціна 1 116 грн.

3. Будь-які інші питання

Телефонуйте у службу підтримки: 0 800 320 328 (Безкоштовно з мобільних та міських). Наші менеджери допоможуть підібрати потрібний товар, що підійде саме на вашу модель техніки.

Можливо, на вашому рахунку є кешбек з минулих замовлень і ви можете придбати Шолом VIPER MD-101B трохи дешевше 1 116 грн. Наш каталог налічує 107,907 товарів і постійно поповнюється.

сайт: https://motozilla.com.ua/

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - Безкоштовні авто/мото оголошення Сум та Сумської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - Безкоштовні авто/мото оголошення Сум та Сумської області