"MOTOR4x4" дарує великий вибір деталей для тюнінгу позашляховиків

Номер оголошення 427254

Опис

Вибрали позашляховик, але хочете його модернізувати по особистому смаку? Вирішуючи цю задачу, відразу з'являються питання - де придбати потрібне обладнання і запчастини, що підходять для Вашої моделі машини. Ключове перевагу експертів MOTOR4x4 - ми любимо свою роботу. Наші працівники не тільки виробляють тюнінг, вони роблять неповторне творіння, а значить роблять все дуже грамотно. Спільна робота з дуже відомими і перевіреними виробниками дає можливість Вам знайти усі потрібні деталі за кращою вартості. В асортименті онлайн-магазину: обважування, пороги, кришки для кузова пікапів, акумулятори, диски і багато іншого для будь-якої марки машини. Швидка доставка товарів і вигідна ціна. Станьте одним з наших багаторазових покупців.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки
Елена Владимировна : Брали в данном магазине диски на наши с супругом автомобили, отличное качество, цены просто отличные!

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - Безкоштовні авто/мото оголошення України в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - Безкоштовні авто/мото оголошення України